fbpx

Ce alimente va revitalizeaza podoaba capilara

Please select a featured image for your post

Acizii grasi omega-3 din carnea de peste si din nuci, vitamina B din fasole si tarate si fierul din oua, legume, cereale din grau integral si fructe uscate va readuc stralucirea parului.Andrei SionVantul uscat din sezonul rece poate provoca un aspect imbatranit al parului, insa, cu dieta potrivita, va puteti revitaliza podoaba capilara. Iata ce sfaturi de alimentatie va ofera specialistii americani de la site-ul Realage pentru a reda parului stralucirea, chiar si in perioada iernii. 1. Consumati alimente bogate in acizi grasi omega-3. Cele mai recomandate sunt pestii uleiosi, cum ar fi somonul si tonul. Pentru a va aproviziona cu aceasta substanta, care face minuni pentru par, puteti consuma si suplimente, cum ar fi capsulele din ulei de peste. Alte surse importante de acizi grasi omega-3 sunt semintele de in si nucile. 2. Consumati vitamina B pentru incetinirea pierderii parului. Boabele de fasole si taratele sunt doua alimente bogate in vitamina B. Potrivit specialistilor, aceasta substanta poate contribui si la cresterea parului. Alte alimente care contin vitamina B sunt mazarea, morcovii, conopida, boabele de soia, nucile si ouale. 4. Fructele si uleiurile de avocado opresc deteriorarea parului. Aceste aliemente previn eliminarea foliculelor de par cauzata de secretia hormonului dihidrotestosteron (DHT). 5. Nu consumati grasimi animale. Incercati sa evitati grasimea animala si carnea rosie daca va pierdeti parul. Acestea incurajeaza secretia de DHT. 6. Consumati alimente bogate in fier. Subtierea parului poate fi un semn al deficientei de fier. Pentru a asigura o cantitate sanatoasa de fier in organism mancati oua, legume, cereale din grau integral si fructe uscate. 7. Proteinele sunt principalele surse care contribuie la cresterea parului. Pentru o cantitate sanatoasa de proteine consumati carne de peste, albus de ou, nuci, carne de pui si fasole.
Acizii grasi omega-3 din carnea de peste si din nuci, vitamina B din fasole si tarate si fierul din oua, legume, cereale din grau integral si fructe uscate va readuc stralucirea parului.Andrei SionVantul uscat din sezonul rece poate provoca un aspect imbatranit al parului, insa, cu dieta potrivita, va puteti revitaliza podoaba capilara. Iata ce sfaturi de alimentatie va ofera specialistii americani de la site-ul Realage pentru a reda parului stralucirea, chiar si in perioada iernii. 1. Consumati alimente bogate in acizi grasi omega-3. Cele mai recomandate sunt pestii uleiosi, cum ar fi somonul si tonul. Pentru a va aproviziona cu aceasta substanta, care face minuni pentru par, puteti consuma si suplimente, cum ar fi capsulele din ulei de peste. Alte surse importante de acizi grasi omega-3 sunt semintele de in si nucile. 2. Consumati vitamina B pentru incetinirea pierderii parului. Boabele de fasole si taratele sunt doua alimente bogate in vitamina B. Potrivit specialistilor, aceasta substanta poate contribui si la cresterea parului. Alte alimente care contin vitamina B sunt mazarea, morcovii, conopida, boabele de soia, nucile si ouale. 4. Fructele si uleiurile de avocado opresc deteriorarea parului. Aceste aliemente previn eliminarea foliculelor de par cauzata de secretia hormonului dihidrotestosteron (DHT). 5. Nu consumati grasimi animale. Incercati sa evitati grasimea animala si carnea rosie daca va pierdeti parul. Acestea incurajeaza secretia de DHT. 6. Consumati alimente bogate in fier. Subtierea parului poate fi un semn al deficientei de fier. Pentru a asigura o cantitate sanatoasa de fier in organism mancati oua, legume, cereale din grau integral si fructe uscate. 7. Proteinele sunt principalele surse care contribuie la cresterea parului. Pentru o cantitate sanatoasa de proteine consumati carne de peste, albus de ou, nuci, carne de pui si fasole.

Citeste si:  Fizioterapia cu "unde scurte": indicatii terapeutice si contraindicatii
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.