Ce inseamna sa fii mama

In momentul in care ajungi sa fii mama, multe lucruri incep sa te surprinda. Cel mai evident este volumul de munca pe care trebuie sa il depui si faptul ca poate deveni obositor uneori.
Totusi, nimic nu te poate implini mai mult decat faptul ca esti o mama. Chiar daca ai o cariera stralucita, un copil iti poate schimba viata.
Mamele au grija de copiii lor toata viata. Le ghideaza pasii oricand si oriunde, sufera si se bucura odata cu ei, si, cel mai important, se sacrifica pentru ei.
Multe femei isi doresc sa fie mame doar din simplul motiv ca vor sa experimenteze altceva sau vor sa vada prin ce au trecut propriile lor mame crescandu-le pe ele. Sa poti sa dai viata unui copil este unul dintre lucrurile cele mai importante.
Sa fii o mama inseamna sa ai grija de copilul tau la fiecare furtuna, sa nu eziti niciodata sa il ajuti cu orice problema pe care o intampina in viata. Mama este persoana in care el poate sa gaseasca intelegere, compasiune si, cel mai presus de toate, iubire.
Sa fii o mama si sa faci lucruri extraordinare cu copiii tai iti pot da un sentiment unic, pe care sa nu il mai poti experimenta vreodata intr-un alt fel. Orice este legat de a fi mama este incomparabil cu sentimentele care au fost pana in momentul acela. In momentul in care un copil apare in viata ta, lucrurile se schimba, viata ta ia o alta intorsatura..dar..una mult mai frumoasa. Momentele speciale sunt acelea pe care le petreci cu cei dragi. Sunt anumite lucruri pe care nu le constientizezi decat in momentul in care un copil apare in viata ta. Atunci vei simti implinirea cu adevarat.

Citeste si:  Cu boala shopping-ului nu-i de glumit!

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.