Ce presupune chiroterapia

Chiroterapia reprezinta acea tehnica terapeutica specializata in diagnosticarea, tratarea generala a afectiunilor, care rezulta in urma unor disfunctii ale muschilor si articulatiilor.
Rolul chiroterapiei este acela de a restabili functiile totale ale articulatiilor afectate, permitand organismului sa revina mai repede la starea normala de sanatate.
Conform studiilor, aceasta forma de terapie este mult mai eficienta decat tratamentul spitalizat, mai ales in ceea ce priveste durerile articulare sau lombare, pentru ca mentine mobilitatea articulatiilor afectate de artrita, reducand durerea si impiedicand accelerarea degenerarii.
Chiroterapia poate calma durerile de gat, leziunile cauzate de lovituri si durerile de cap, reduce tensiunea nervului vertebral, permitand procesului de autovindecare sa mentina starea de sanatate.
Pentru a va putea bucura de beneficiile aceste practici aveti nevoie de un chiroterapeut bun, care sa indentifice corect cauza simptomelor si durerilor dumneavoastra.
Tratamentul consta in miscari usoare ale mainilor, cunoscute sub denumirea de ajustari directionate asupra articulatiilor aflate sub stres si a muschilor din jurul acestora.
Aceasta miscare de ajustare implica adesea o miscare rapida de impingere, care creeaza o modificare de presiune in interiorul spatiului dintre articulatii, asemeni zgomotului emis de pocnetul unei bule de gaz.
Spre exemplu, cand o articulatie isi pierde mobilitatea normala, aceasta problema poate afecta sistemul nervos si poate impiedica procesul natural de vindecare daca nu este aplicata chiroterapia la timp.
Aceasta terapie poate fi folosita asupra articulatiilor afectate de leziuni si de luxatii repetate, reducand tensiunea din tendoane, nervi si muschi, avand in vedere ca s-au raportat cu succes tratari ale durerilor menstruale, ale colicilor la copii, ale problemelor digestive sau ale altor disfunctii frecvent intalnite.
Partea minunata a aceste terapii este faptul ca tratamentul este conceput pentru fiecare pacient, putand fi urmat si de copii, bebelusi si femei insarcinate.

Citeste si:  Servicii gratuite de consiliere, reintegrare sociala si terapie integrativa pentru persoanele diagnosticate cu afectiuni oncologice din zona Bucuresti-Ilfov

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.