Cele mai oribile sase feluri de mancare din intreaga lume!

Îti prezentam sase feluri de mâncare din diverse tari, unde sunt considerate adevarate delicatese. Soricei, oua de termite, brânza cu larve… nu-i asa ca deja îti lasa gura apa?Escamoles Escamoles sunt ouale termitei gigantice de culoare neagra, Liometopum care îsi face musuroi la radacinile agavelor, scrie Woman’s Passions. Adunarea oualelor este o activitate extrem de neplacuta, deoarece termitele sunt foarte veninoase si au o antipatie genetica fata de oameni. Cu toate astea, mexicanii le considera o delicatesa.Ouale lor au consistenta brânzei de saculet. Cel mai popular mod de a le consuma este cu taco – o mâncare mexicana picanta si cu gucamole.Cazu Marsu Cazu Marsu se pregateste în Sardinia, Italia si este o brânza de oaie care a fost infestata în mod deliberat cu „Piophila casei”, o fel de musca, iar rezultatul este o brânza în care s-a cuibarit o larva si care este într-o stare avansata de descompunere si în consecinta, miroase îngrozitor.Larva din brânza este capabila sa sara 15 cm în aer, iar cel care manânca acea brânza trebuie sa-si protejeze ochii. Gustul este îndeajuns de puternic încât sa îti arda limba, iar larva trece prin stomac nedigerata, iar uneori supravietuieste în intestin si poate provoca stari de voma sau diaree.Lutefisk Lutefisk este un fel traditional norvegian, care seamana cu un cod care a fost înecat mai multe zile într-o solutie de lesie, pâna când pielea sa este suficient de caustica pentru a strica orice cutit ar încerca sa o taie.Vin din soricei Ce poate fi mai savuros decât un vin rosu în care ai înecat soricei? Nimic, spun coreenii.Vinul din soricei este o bautura traditionala „tonica” în China si în Coreea si are gust de gazolina. Soricei mici, abia nascuti, sunt luati de lânga mama soricioaica si sunt aruncati, înca de vii, în vin si lasati sa fermenteze, în timp ce parintii lor zgârie disperati cu labutele peretii sticlei…Pacha E o delicatesa foare apreciata de irakieni, iar prepararea ei nu e deloc complicata. Se ia o oaie, careia îi tai capul. Capul oii se fierbe si apoi se manânca. Mai simplu si mai frumos de atât nici ca se putea.Balut Va plac ouale de rata? Si filipinezilor, dar ei au gasit cea mai buna metoda de a le prepara. Filipinezii prefera oul de rata incubat, pâna când puiul mai are un pic si iese din ou, cu puful lui galben. Atunci îl iau si îl fierb, iar fetusul este foarte crocant si are un gust senzational, spun localnicii.
Îti prezentam sase feluri de mâncare din diverse tari, unde sunt considerate adevarate delicatese. Soricei, oua de termite, brânza cu larve… nu-i asa ca deja îti lasa gura apa?Escamoles Escamoles sunt ouale termitei gigantice de culoare neagra, Liometopum care îsi face musuroi la radacinile agavelor, scrie Woman’s Passions. Adunarea oualelor este o activitate extrem de neplacuta, deoarece termitele sunt foarte veninoase si au o antipatie genetica fata de oameni. Cu toate astea, mexicanii le considera o delicatesa.Ouale lor au consistenta brânzei de saculet. Cel mai popular mod de a le consuma este cu taco – o mâncare mexicana picanta si cu gucamole.Cazu Marsu Cazu Marsu se pregateste în Sardinia, Italia si este o brânza de oaie care a fost infestata în mod deliberat cu „Piophila casei”, o fel de musca, iar rezultatul este o brânza în care s-a cuibarit o larva si care este într-o stare avansata de descompunere si în consecinta, miroase îngrozitor.Larva din brânza este capabila sa sara 15 cm în aer, iar cel care manânca acea brânza trebuie sa-si protejeze ochii. Gustul este îndeajuns de puternic încât sa îti arda limba, iar larva trece prin stomac nedigerata, iar uneori supravietuieste în intestin si poate provoca stari de voma sau diaree.Lutefisk Lutefisk este un fel traditional norvegian, care seamana cu un cod care a fost înecat mai multe zile într-o solutie de lesie, pâna când pielea sa este suficient de caustica pentru a strica orice cutit ar încerca sa o taie.Vin din soricei Ce poate fi mai savuros decât un vin rosu în care ai înecat soricei? Nimic, spun coreenii.Vinul din soricei este o bautura traditionala „tonica” în China si în Coreea si are gust de gazolina. Soricei mici, abia nascuti, sunt luati de lânga mama soricioaica si sunt aruncati, înca de vii, în vin si lasati sa fermenteze, în timp ce parintii lor zgârie disperati cu labutele peretii sticlei…Pacha E o delicatesa foare apreciata de irakieni, iar prepararea ei nu e deloc complicata. Se ia o oaie, careia îi tai capul. Capul oii se fierbe si apoi se manânca. Mai simplu si mai frumos de atât nici ca se putea.Balut Va plac ouale de rata? Si filipinezilor, dar ei au gasit cea mai buna metoda de a le prepara. Filipinezii prefera oul de rata incubat, pâna când puiul mai are un pic si iese din ou, cu puful lui galben. Atunci îl iau si îl fierb, iar fetusul este foarte crocant si are un gust senzational, spun localnicii.

Citeste si:  Sarcina la 40 de ani

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.