Circulatie slaba la genunchi

Circulatia slaba a sangelui, in special in zona genunchilor, este o problema comuna la persoanele mai in varsta, in principal din cauza ca necesita mult timp pentru a se dezvolta. Asa cum se intampla cu majoritatea problemelor de circulatie, cea mai comuna cauza a circulatiei proaste la genunchi este depozitarea grasimii care rezulta in dezvoltarea placii in artere. Aceasta conduce la reducerea circulatiei sangelui care poate afecta fiecare parte a corpului.
Circulatia slaba a sangelui poate indica o alta problema de sanatate. Asta poate insemna ca organismul nu primeste suficient oxigen in general. Daca creierul nu primeste suficient oxigen, functiile creierului pot fi afectate. Daca inima nu primeste suficient sange, pot apare dureri in piept si tensiune ridicata. Persoanele cu o circulatie proasta pot intampina dificultati chiar si atunci cand parcurg distante mici fara sa aiba dureri in piept sau respiratie sacadata.
Una dintre cauzele majore ale circulatiei slabe la genunchi este dieta. Daca se consuma mai multe grasimi, riscul de a dezvolta aceasta afectiune este mai mare. Exercitiile sunt de asemenea importante. Persoanele cu o viata mai activa si care fac exercitii fizice de cel putin 2-3 ori pe saptamana isi reduc aceste sanse.

Citeste si:  Etapele dezvoltarii la copii

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.