Comunicat de presa: Protectie solara pentru copilul tau in format de buzunar

NIVEA Sun lanseaza noua lotiune de protectie solara special pentru copii, oricand si cu orice ocazie, cu un factor de protectie si un ambalaj de dimensiuni reduse: Children’s Pocket Size FPS 50.
Pielea copiilor este mai sensibila la razele soarelui decat pielea adultilor, motiv pentru care se arde mai usor si necesita o protectie speciala. Ea nu produce melanina, o substanta proprie pielii ce actioneaza ca un mecanismul defensiv impotriva razelor solare puternice.
Deoarece copiii sunt expusi la soare atat la mare, cat si in parc, pe strada sau la joaca, NIVEA Sun a creat o lotiune de protectie solara special pentru copii, cu un factor de protectie ridicat si un ambalaj de dimensiuni reduse: Childrens Pocket Size FPS 50.
Special creata pentru pielea delicata a copiilor, aceasta lotiune ofera protectie imediata intr-un ambalaj practic, disponibil oriunde si oricand aveti nevoie de protectie imediata si eficienta.
NIVEA SUN Children’s Pocket Size FPS 50 este ideala pentru toti copii, indiferent de varsta. Formula delicata si nelipicioasa se aplica usor si se absoarbe imediat, fiind rezistent la apa.

Citeste si:  Cum subtiem gambele?

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.