Consumul de cafea si ceai reduce riscul aparitiei cancerului renal

Persoanele care beau cafea si ceai în mod regulat trebuie sa stie ca astfel îsi micsoreaza riscul de a face cancer de rinichi, au anuntat cercetatorii de la Scoala de Medicina Harvard din Boston, SUA. Oamenii de stiinta au observat ca ceaiul si cafeaua protejeaza împotriva cancerului de rinichi, în timp ce laptele, sucurile acidulate si cele naturale nu au nici un efect, scie Gândul. Cafeaua si ceaiul maresc sensibilitatea corpului la insulina (hormonul care controleaza nivelul de sânge din organism), iar oamenii de stiinta cred ca odata cu timpul, nivelul de insulina din corp influenteaza gradul de risc al aparitiei cancerului de rinichi.
Persoanele care beau cafea si ceai în mod regulat trebuie sa stie ca astfel îsi micsoreaza riscul de a face cancer de rinichi, au anuntat cercetatorii de la Scoala de Medicina Harvard din Boston, SUA. Oamenii de stiinta au observat ca ceaiul si cafeaua protejeaza împotriva cancerului de rinichi, în timp ce laptele, sucurile acidulate si cele naturale nu au nici un efect, scie Gândul. Cafeaua si ceaiul maresc sensibilitatea corpului la insulina (hormonul care controleaza nivelul de sânge din organism), iar oamenii de stiinta cred ca odata cu timpul, nivelul de insulina din corp influenteaza gradul de risc al aparitiei cancerului de rinichi.

Citeste si:  Cand se impune consultul genetic?

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.