Cum pot sa traiesc fara tine?

Barbat gandindu-se la o femeie care nu mai e

Toate relatiile incep cu speranta nedespartirii… Este firesc sa fie asa, altfel ne-ar fi imposibil sa gasim in noi motorul si resursele de a ne implica si de a trece peste unele obstacole.  In fiecare relatie investim… timp, atentie, sentimente… si nu de putine ori, ne modificam felul de a fi, pentru a-l lasa si pe celalalt sa existe.  Dar ce facem atunci cand relatia in care am investit atat, se termina brusc? Unde se duce timpul nostru, visele noastre, povestea noastra de iubire?

Citeste si:  Nasterea in apa

Un  amalgam de emotii  ia locul iubirii coplesitoare. Ce ar trebui sa fac cu tot ce am investit eu in acea relatie? Inapoi sigur, nu imi pot lua nimic…

Dupa un timp invatam, de fapt ca  „investitiile” noastre sunt intr-o experienta si nu intr-o certitudine si ca, tocmai prin nesiguranta lor, sunt cu atat mai frumoase si mai incitante.

Citeste si:  Detoxifiere placuta!

Luati fiecare zi pe rand, permitandu-va sa va traiti tristetea.

Desi, poate parea cinic,  felicitati-va ca simtiti – doar cine este capabil sa isi deschida sufletul va fi  capabil de dragoste, iar acest lucru este tot mai rar in zilele noastre.  Gasiti-va o mantra pozitiva si repetati-o in perioadele dificile: „voi trece si peste asta” „va urma un nou inceput”.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.