Cum sa ghicesti sexul copilului

Pe vremea strabunicilor noastre, cand nu existau ecografe care sa poate determina sexul copilului, singurul mod prin care puteau afla acest lucru erau metodele babesti.
Unul dintre cele mai revelante il reprezenta forma burticii. Despre mamicele cu burtica rotunda se spune ca vor avea fetita, iar cele cu burtica ascutita se spune ca vor avea un baietel.
O alta metoda pe care o foloseau bunicile noastre era cea cu picatura de ulei: turnau doua-trei picaturi de ulei pe cea mai proeminenta parte a burticii. Daca uleiul se scurgea incet, viitoarea mamica astepta o fata, daca se scurgea repede, astepta un baiat.
Cea mai populara metoda, chiar si in zilele noastre este metoda verighetei. Legam verigheta cu un fir de ata si o tinem atarnata deasupra burticii. In cazul in care verigheta se misca in linii drepte, mamica va avea un baietel, in cazul in care verigheta se va misca in cercuri, inseamna ca mamcia va avea o fetita.
O alta modalitate de a afla sexul copilului este calculul matematic. Aduna varsta mamei si luna in care copilul a fost conceput. Daca rezultatul calculului este un numar impar, inseamna ca mamica va avea un baiatel, daca este un numar par, inseamna ca mamica va avea o fetita.
Pe langa metodele prin care poti afla sexul copilului, punem la dispozitia ta si alte cateva superstitii prin care poti alege sexul copilului.

Citeste si:  Copilul meu vorbeste urat: ce e de facut?

Iata ca trebuie sa faci daca iti doresti o fetita:
1.Sa faci dragoste dupa-amiaza, in zilele pare ale lunii.
2.Sa mananci multe dulciuri in perioada aceasta.
3.Sa-l lasi pe partener sa stea deasupra in timpul actului sexual.
4.Sa ai prima orgasm.
5.Sa fii calma si linistita in timpul partidelor de sex.

Citeste si:  Dieta premaritala

Daca iti doresti un baiatel, respecta urmatoarele lucruri:
1.Sa faci dragoste dupa ce se lasa intunericul, in zilele impare ale lunii.
2.Sa faceti sex in picioare.
3.Partenerul trebuie sa ajunga primul la orgasm.
4.Ramai intinsa pe spate dupa contactul sexual.
5.Consumati alimente sarate inainte de fiecare contact sexual.
Tine cont de acest sfaturi simple, si fii calma si relaxata pe intrega perioada pe care ai dedicat-o sarcinii. Indiferent de sexul copilului, sanatatea lui este cea mai importanta..

Citeste si:  Barbatilor le place sa manance carne, iar femeilor, fructe si legume

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.