Cum sa te apuci de yoga si de ce?

Du-te cu o prietena. Daca prietena ta are un pic de experienta in yoga, atunci acest lucru este chiar benefic pentru ca te va mai ajuta in invatarea pozitiilor. Daca  prietena ta este incepatoare te vei simti mult mai confortabil si cu siguranta va veti distra dupa orele de yoga.

Nu te compara cu ceilalti care fac yoga. Atunci cand te compari cu alti oameni care fac yoga, te pregatesti pentru esec. S-ar putea iti faci griji  ca faci totul gresit. Nu e cazul, ai tot timpul sa inveti sa practici corect miscarile de yoga, nu are sens sa pui presiune pe tine.

Citeste si:  Creierul continua sa se dezvolte pana la varsta adulta

Citeste despre alimentatia celor care practica yoga si despre echipamentul pe care trebuie sa il ai. Ai sa vezi ca yoga, inseamna mai mult decat cateva ore intr-o sala, inseamna o experienta, plina de satisfactii. Exista o multime de resurse online pentru a te ajuta sa gasesti exact ce echipamente iti trebuiesc.  De asemenea, diete pentru cei care practica yoga. O dieta sanatoasa este diferita de la o persoana la alta, dar vei sti  ca dieta ta este potrivita pentru tine atunci cand te vei simti sanatoasa,  vei dormi bine, vei avea o digestie buna si te vei simti plina de energie.

Citeste si:  Tratare arsuri solare

Practica Yoga in acelasi loc si la aceeasi ora, ca sa aiba efecte tebuie sa devina o activitate care sa se inscrie in ritualul tau, daca nu zilnic macar saptamanal.  A practica yoga in mod regulat este cel mai bun mod de a se bucura de sanatate, fitness si beneficiile spirituale pe care le poate aduce în viata ta.

Citeste si:  Consumul de conopida previne anemia si ajuta la reglarea tensiunii arteriale

Daca nu ai gasit o sala, sau nu poti sa ajungi,  cumpara un program de yoga si practica yoga la tine acasa. Sigur, iti vei gasi un spatiu de relaxare. Utilizeaza lumanari si alte decoratiuni pentru a face spatiu cat mai relaxant.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.