De ce trebuie sa consumam sucuri naturale

Sanatatea noastra este cel mai de pret lucru pe care il avem si trebuie sa invatam sa avem grija de noi, atat prin stilul de viata pe care il ducem, cat si prin alimentatia si regimul zilnic.
Lichidele pe care le consumam joaca si ele un rol important in alimentatia noastra. In orice dieta si in orige regim alimentar, apa, ceaiul si sucurile naturale sunt cele mai recomandate bauturi.

De ce trebuie sa consumam sucuri naturale?
Pentru ca sunt cele mai sanatoase produse, pentru ca ajuta la detoxifierea organismului, ajuta organismul sa-si recapete echilibrul si imbunatatesc circulatia sangvina.

Sucurile naturale se impart in 3 mari categorii:
Juice-ul care contine 100% fruct.
Nectar-ul care contine intre 25 si 99% fruct.
Still Drink-ul care contine intre 0 si 24% fruct.

Citeste si:  Kilograme in plus egal intelect in minus, spun specialistii

Sucurile naturale ( juice ) de portocale sau de mere pe care oricine le poate prepara in propria casa sunt foarte recomandate pentru c a stimuleaza producerea sucurilor gastrice si sporirea energiei prin zaharurile pe care acestea le contin. “Fresh-ul” de portocale pe care il preparam la noi in casa este un suc cu 100 % continut de fruct, spre deosebire de batuturile carbogazoase care le gasim la ora actuala pe piata.
Cu toate astea, exista un juice care intruneste toate aceste calitati nutritive, care isi pastreaza gustul natural, care nu a suferit interventia conservantilor sau a colorantilor si care prin natura lui, nu contine nimic altceva decat fruct: Santal.

Datorita tehnologiei de pasteurizare care nu distruge elementele nutritive ale produsului si datorita faptului ca vitaminele isi pastreaza concentratia lor naturala din pulpa, Santal se incadreaza perfect in categoria sucurilor 100% naturale.
Recomandam sucul Santal deoarece acesta se produce din concentrat obtinut din prima stoarcere a fructelor, lucru care il ajuta sa-si pastreze gustul natural si extraordinar de delicios.
Sucul din mere verzi contine zaharoza, celuloza, pectina, saruri minerale si vitamine, si este recomandat in tratamentul pentru astenia fizica si intelectuala, reumatism, insomnii si cefalee.

Citeste si:  Program de reabilitare

Nectarul face si el parte din categoria sucurilor naturale si este la fel de sanatos si de bun ca si juice-ul, desi are un continut mai mare de zahar.
Nectar-ul poate avea un continut de fruct intre 20% si 99% fruct, in functie de fruct, si se obtine prin amestecul de fruct, apa si zahar, fara adaos de conservanti, coloranti sau arome.
In gama Santal puteti degusta Nectarul de Portocale cu pulpa, Piersici, Caise, Pere, Ananas, si noul Nectar de gutui
foarte la moda in aceasta perioada.
Gutuia este bogata in acid citric si pectina, avand efect benefic asupra sistemului circulator, si in diminuarea tensiunii arteriale.
Gutuia contribuie la buna functionare si la mentinerea sanatatii aparatului digestiv. Consumata ca atare, aceasta stimuleaza pofta de mancare si are efect de ameliorare in infectiile respiratorii.

Citeste si:  Plamanii au nevoie de apa

Bauturile Still Drink au un continut mai mic de fruct ( intre 0 si 24% ) , dar si alte ingrediente, cum ar fi indulcitorii, aromele, zaharul sau acidul citric. Au un continut mai mare decat juice-ul si nectarul si merg consumate in sezonul cald, cand organismul cere foarte multe lichide pentru a se putea hidrata corespunzator.

Tu ce aroma de juice sau nectar Santal preferi?


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.