Deshidratarea si retentia apei

Deshidratarea si retentia apei sunt serioase probleme de sanatate care, daca nu sunt tratate sau prevenite, pot conduce la probleme medicale mai grave.
Deshidratarea apare atunci cand cantitatea de fluide din organism scade din cauza complicatiilor cu diareea, voma, transpirarea excesiva sau febra mare. Cel mai eficient mod de a trata aceasta problema este sa bem mai multa apa, in special atunci cand muncim sau facem exercitii afara in soare. Totusi, daca ai un copil care sufera de deshidratare, doctorul ii poate recomanda o anumite pastile pentru rehidratare.
Retentia de apa apare atunci cand fluidele ajung in tesuturile organismului din fluxul sangvin cauzand umflarea extremitatilor precum mainile si picioarele. La fel cum se intampla si cu deshidratarea, consumul de apa este cel mai eficient mod de a trata si aceasta problema. Exista si multe remedii naturale pentru retentia de apa, incluzand suplimentele de vitamina B.
Cele mai comune complicatii asociate cu deshidratarea si retentia de apa sunt problemele de rinichi, care ar putea conduce eventual la coma sau chiar moarte. Deshidratarea cauzeaza de asemenea slabirea muschilor, ameteli si voma.

Citeste si:  Claustrofobia

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.