Despre suplimente pentru crestere a sanilor

In ultimul timp au aparut pe piata tot felul de suplimente alimentare care vin in intampinarea femeilor care isi doresc sani mari, dar fara operatie estetica. Se spune ca aceste suplimente sunt destinate cresterii sanilor. Insa, intrebarea este cat de eficiente sunt ele?
Producatorii acestor suplimente sustin ca ele pot mari sanii in doar cateva luni si ca nu fac absolut nici un rau organismului. Sa fie oare asa? In primul rand, nu s-a demonstrat stiintific ca aceste pastile ar mari sanii, intrucat ele se bazeaza pe fitoestrogeni, care nu sunt suficient de puternici pentru a determina o crestere a sanilor. Ceea ce pot face ei insa, sunt doar niste dereglari hormonale.
Aceste suplimente pentru cresterea sanilor contin:
1. Seminte de marar
Nu dauneaza organismului, insa nu s-a demonstrat ca ar avea vreun efect asupra maririi sanilor.
2. Angelica sinensis
Nici in acest caz nu exista dovezi stintifice care sa ateste faptul ca suplimentele pot mari sanii. Au totusi un efect negativ, stimuland cresterea celulelor canceroase la nivelul sanilor. Mai mult decat atat, reduce viteza de coagulare a sangelui.
3. Ulei de palmier pitic
Nu este recomandat femeilor insarcinate sau care alapteaza. Nu exista nici in acest caz dovezi conform carora ar creste sanii.
Prin urmare, nu se poate spune ca aceste renumite suplimente schimba in vreun fel dimensiunile sanilor. Ceea ce este un lucru cert insa, este faptul ca pot dauna intr-o proportie mai mica sau mai mare, organismului nostru.

Citeste si:  Cum sa scapam de poftele alimentare?

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.