Determinare sex copil

Sperma dicteaza sexul oului fertilizat. Totusi, o multime de factori contribuie la sex, incluzand receptivitatea oului la cromozomii barbatesti. Asa ca daca un cuplu are cinci fete, nu inseamna neaparat ca este vina barbatului. Poti sa dai vina pe el pentru ca sta cu ochii lipiti de televizor in timpul unei conversatii, dar nu poti sa ii pui in carca si acest lucru. Ambii parteneri au un anumit rol in determinarea sexului copilului.
Dupa cum multa lume stie, sau au auzit, sperma care poarta cromozomii masculini ( care vor face baietel) poate sa inoate mai repede pentru ca ei poarta mai putin material genetic si mai usor. Asa ca desi sperma masculina si feminina au puteri musculare egale, cele mai usoare vor calatori mai repede ( ca un biciclist mai mic care va merge mai repede decat unul mare, daca toate lucrurile sunt egale, pentru ca are de miscare o masa mai mica).
Uneori, sperma masculina va muri daca oul nu se afla in pozitia potrivita pentru fertilizare. Desi spermatozoizii masculini sunt mai rapizi, sperma feminina este precum tortele, inainteaza incet, si asteptand cateva zile. Pentru a avea un baiat, sa faci sex in timpul ovulatiei este foarte important, sau sperma feminina va castiga.
In afara de cronometrare, poti sa faci foarte putin pentru a influenta sexul copilului in timpul conceptiei lui.

Citeste si:  Locul de munca si angajatul, din perspectiva psihologica

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.