Dieta Americana nu este sanatoasa pentru copii

Dieta Nord Americana ar putea fi o alegere proasta pentru sanatate pentru ca ii lipsesc omega 3, potrivit unui studiu efectuat de catre cercetatorii de la Institutul de Cercetare Familiala. Omega 3 joaca un rol important in sanatatea oamenilor si trebuie sa fie consumati regulat. Ei se gasesc in cantitati mari in peste si de asemenea in doze maimici in alune, oua si pui.
Expertii implicati in aceste studii au scos la iveala faptul ca tinand aceasta dieta poate sa cauzeze efecte distrugatoare atat pentru sanatatea adultilor si a copiilor. Si-au concentrat investigarea cum pot afecta sarcina carnea consumata in cantitati mari si pestele foarte putin. Se pare ca cel care este cel mai afectat este creierul.
Investigatia a fost facuta pe un esantion de 135 de femei. Toate au consumat alimente conform dietei americane , dar unele dintre ele au primit de asemenea si suplimenti de omega 3.Testele efectuate pe nou-nascuti au scos la iveala faptul ca cei de la mamele care au luat suplimente in timpul sarcinii erau mai sanatosi decat ceilalti.

Citeste si:  Mancarea condimentata si beneficiile ei

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.