expoMedika in parteneriat cu Societatea de Radiologie si Imagistica Medicala din Romania anunta: Conferinta de Radiologie si Imagistica Medicala, 6 iunie 2012

Please select a featured image for your post

In perioada 5 – 8 iunie 2012 se va desfasura cea de-a II-a editie a evenimentului medical specializat expoMedika, ce se adreseaza companiilor producatoare, importatoare sau distribuitoare de aparatura, tehnologii si servicii medicale, cadrelor medicale, reprezentantilor din departamentele de achizitii si pacientilor.

In data de 6 iunie 2012, interval orar 10.00 – 18.00, Societatea de Radiologie si Imagistica din Romania va sustine prezentari stiintifice creditate cu puncte EMC, gratuit pentru cadrele specializate.

Citeste si:  Farmaciile HelpNet: puncte de prim ajutor pentru persoanele afectate de temperaturile ridicate

Manifestarile stiintifice sunt promovate la nivel national si se adreseaza tuturor celor care se regasesc in aceasta specializare: Medici radiologi, Tehnicieni radiologi, Asistenti radiologi, Medici cu specializare Medicina Generala.

Conferintele organizate in cadrul expoMedika 2012 sunt completate de parte expozitionala unde vor fi prezentate cele mai noi echipamente, dispozitive si servicii medicale.

Citeste si:  Un caine pentru copii

Participarea la conferinte si expozitie este gratuita pentru cadrele specializate! Accesul la eveniment se face pe baza de invitatie sau carte de vizita!

Mai multe informatii despre eveniment puteti gasi pe site-ul dedicat www.expomedika.ro precum si la adresa de e-mail office@dk-expo.ro.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.