Felul in care un copil iti schimba viata

Atunci cand vezi pentru prima oara acele liniute ale testului de sarcina cand il faci acasa, mintea ta incearca sa absorbe faptul ca incepi sa devii mama. Fie ca acest lucru a fost planificat sau ca te-a luat prin surprindere te afli in fata unei mari schimbari. Oamenii isi vor oferi sfatul si vor incerca sa explice cum este sa fii mama. In timp ce acest lucru te poate ajuta sa te pregatesti, nu te va face niciodata constienta de schimbarile care vor veni.
Prima data cand te vei uita in ochii copilului tau vei intelege ce inseamna dragostea neconditionata. Aceasta este una dintre primele schimbari pe care le vei experimenta ca si mamica. Probabil ca ai iubit mult inainte, insa dragostea pe care o simti atunci cand iti vezi copilul nu se poate exprima in cuvinte. Daca intrebi o alta mama, va sti exact ce simti si te va intelege perfect.
Odata ce iti iei micutul cu tine acasa vei invata cum faptul ca esti mamica iti va modifica complet fiecare aspect al vietii tale. Vei descoperi in curand ca nu mai exista „eu” de acum incolo. Trebuie sa stii ca micutul tau depinde de tine. Vei vrea sa iti petreci fiecare moment din zi cu copilul tau. Chiar si schimbatul scutecelor iti va placea.
Vei vedea ca fiecare moment cu copilul tau iti va placea la nebunie si va fi unic in viata ta.

Citeste si:  Copiii care merg la piscina, predispusi la astm

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.