Feng Shui pentru sanatate

Feng Shui-ul este o filozofie traditionala chinezeasca care implica intelegerea elementelor naturale ale vantului (feng) cu energie de sanatate buna si pozitiva. Expertii in feng shui sunt antrentati in construirea a doua branse: chai-yun si ti-li. Exista anumite lucruri pe care poti sa le faci in casa ta pentru a produce energie pozitiva sau pentru a limita efectele negative.
Este foarte important sa elimini gunoiul din toate zonele casei pentru ca el blocheaza circulatia energiei. Acest lucru include dulapurile si sub paturi de asemenea. Indepartea calculatoarelor, televizoarelor si ceasurilor cu alarma si telefoanelor de dormitor este de asemena sugerabil, pentru ca pot impiedica somnul si imunitatea.
Pozitionarea mobilei din casa este unul dintre cele mai importante aspecte ale filozofiei feng shui. Atunci cand cumperi o casa noua, expertii in feng shui sugereaza alegerea uneia care este simetrica si protejata in toate partile, fie de cladiri, copaci sau dealuri. Alegerea mobilei care este patratoasa va spori de asemenea sanatatea. Decorarea casei cu umbre de galben, precum mustar iti va spori de asemenea sanatatea. Sugereaza de asemenea evitarea caselor cu holuri inchise, care limiteaza circularea energiei. Patul ar trebui de asemenea sa fie cu fata la usa. In baie, cortina de la dus si usa ar trebui sa ramana trase si sa capacul de la toaleta inchis.

Citeste si:  Sfaturi pentru prevenirea infectiilor respiratorii

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.