Imbunatatire relatie mama – fiica

Unele mame si fiice se cearta foarte mult, altele nu o fac deloc. Totusi, daca ai o relatie tensionata cu fiica ta si vrei sa o imbunatatesti, sunt cateva lucuri pe care poti sa le faci.
Primul lucru pe care veti vrea sa il faceti este sa izolati cauza problemei. De cele mai multe ori problema rasare din cauza ca mama isi vede fiica ca o ” mica ea” si incearca sa faca prin fiica ei ceea ce a nu a reusit.
Trebuie sa incerci sa iti separi propriile sentimente de cele ale copilului tau. Trebuie sa recunosti simplul fapt ca fata ta este o persoana individuala, si este foarte posibil sa nu vrea aceleasi lucrurile pe care le vroiai tu la varsta ei, sau sa aiba aceleasi interese pe care tu le aveai la varsta ei. Este posibil sa fii ingrijorata de greselile pe care le-ar putea face, sau de problemele pe care le-ar putea intampina, dar ghici ce? Ai dreptate, va avea probleme, dar va invata de asemenea din ele, la fel cum ai facut si tu.
Daca vrei sa ai o relatie mai buna cu fiica ta trebuie sa o lasi sa creasca si sa traiasca asa cum isi doreste, in propriul ei stil. Nimanui nu ii place sa fie fortat sa faca lucruri pe care nu vrea sa le faca.
Trebuie sa inveti sa iti apreciezi fata pentru ceea ce este, si sa nu incerci sa o transformi in altceva.
Daca vrei sa ai o relatie buna cu fata ta, trebuie sa lucrezi la asta intens si rezultatele se vor vedea.

Citeste si:  Solutia pentru incontinenta fecala la copii

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.