Mame cu serviciu

Sa fii o mama care munceste este un lucru destul de greu de manevrat, dar nu este un lucru imposibil de realizat mai ales daca iei anumite lucruri in considerare pentru a face ambele sarcini in modul adecvat.
Anumite conflicte emotionale vor fi avea loc inauntrul tau ca si proaspata mamica in timp ce iti lasi copilul acasa si te muti la birou. Asa ca pentru a-ti controla aceste conflicte emotionale asigura-te ca cel mic are tot ce ii trebuie acasa, in absenta ta. In acest fel, poti sa scapi de ceva tensiune care este obtinuta din cauza sentimentului de nesiguranta. Daca iti vei lasa copilul cu mama ta sau cu soacra ta, cu siguranta vei fi mai linistita. Insa daca acest lucru nu este posibil, atunci angajeaza o bona, dar pe care sa o testezi foarte bine inainte.
Un alt aspect mai important este alaptarea copilului. Sanatatea per ansamblu a ta si a copilului tau va depinde de alaptarea lui.
Dupa ce vii acasa, incearca sa petreci cat mai mult timp cu copilul tau. Uita toate tensiunile d ela locul de munca si nu le lasa sa iti afecteze viata personala.
Incearca sa creezi o legatura puternica intre tine si copilul tau jucandu-te cu el si facandu-l sa se simta confortabil si fericit in preajma ta.

Citeste si:  Ovulatia provoaca luxatia

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.