Mamici cu serviciu

Sa fii o mama cu serviciu poate sa fie un lucru destul de dificil, dar, nu este un lucru imposibil daca urmati anumite sfaturi si trucuri pentru a reusi sa imbinati ambele lucruri si pentru a crea o balanta echilibrata.
Iata acele trucuri mici de care va vorbeam pentru a fii o mama buna si o femeie de cariera de succes:
– Unele conflicte emotionale vor fi create in timp ce iti lasi copilul si te indrepti catre serviciu. Asa ca, pentru a-ti controla conflictele emotionale, incearca sa fii tare.
– Incearca sa selectezi centrul cel mai bun de ingrijire al copilului care sa iti ofere facilitatile necesare pentru copilul tau. Tensiunea privind aspectele de ingrijire a copilului in absenta ta vor scadea daca vei alege centrul potrivit.
– Sa fii o mama cu job, nu vei fi capabila sa il alaptezi corespunzator pentru ca vei fi departe de el mult timp. Asa ca singura solutie raman biberoanele. Il poti alapta totusi cand esti acasa, intrucat laptele de la san este cel mai bun.
– Creaza o legatura buna intre tine si copilul tau jucandu-te cu el. Fa-l sa se simta fericit si confortabil atunci cand este cu tine.
– Incearca sa ii faci sa constientizeze diferenta dintre bine si rau si instruieste-i sa stea departe de lucrurile rele care ii pot rani.
– Nu te purta urat cu copilul, intrucat va tine minte si atunci cand va creste mai mare se va purta si el urat cu tine.
Cam acestea ar fi principalele sfaturi pe care le dam proaspetelor mamici care au pe langa noul nascut si un loc de munca de care trebuie sa se ocupe.

Citeste si:  Trei cazuri cu mici necazuri

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.