Mamici in devenire

Multe femei nu stiu exact la ce sa se astepe atunci cand se pregatesc sa nasca. Altele, stiu exact ceea ce au de facut, insa, acest articol este dedicat persoanelor care nu stiu exact ce anume sa faca dupa ce vor deveni mamici.
Iata cateva din intrebarile pe care si le pun femeile inainte de a naste:
1. Ce inseamna sa fii mamica?
Este greu sa realizezi cat de greu este sa concepi si sa dai viata unei creaturi atat de mici.
2. Cum te va afecta sarcina?
Sa dai nastere unui copil este o munca foarte grea si probabil ca vei realiza cat denepregatita esti pentru acest moment. Lucrurile se schimba in viata ta si sfatul nostru este sa te gandesti la nastere ca la un inceput, nu ca la un sfarsit.
Cand devii mamica? Exista un moment potrivit pentru conceptie? Cand poti auzi pentru prima oara bataile inimii copilului?
Primele semne din partea copilului tau vor fi cele mai frumoase si pline de incarcare emotionala.
Momentul in care vei deveni mamica va fi un moment unic. Nu exista o anumita varsta sau un anumita perioada potrivita in care trebuie sau ar fi bine sa ramai insarcinata. Lucrurile vin de la sine de cele mai multe ori, iar alteori o sarcina apare in momentul in care consideri ca esti pregatita din toate punctele de vedere sa ai un copil.
Minunea din tine o poti vedea de cate ori vrei la ecografii. Probabil ca nu vei intelege mare lucru din ceea ce este infatisat acolo, insa te vei umple sigur de bucurie, de energie si de un sentiment placut impreuna cu o stare de bine.

Citeste si:  "Mananc, vorbesc si zambesc cu incredere!", prima campanie educationala pentru purtatorii de proteze dentare

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.