Martisoare pentru copilul tau

Ziua Martisorului este sarbatorita astazi in toata tara, de toata lumea: bunici, pitici, adulti si toti cei care vor sa faca un cadou cu ocazia acestei zile.
Sunt convinsa ca astazi este ziua maraton pentru tine si copilul tau: ce cadou sa-i cumperi doamnei invatatoare, diriginte sau ce floricele sa cumperi pentru colegele copilului tau sunt doar cateva dintre gandurile care cu siguranta nu te-au lasat sa te odihnesti noaptea trecuta.
Sa le luam pe rand..
Ce martisor sa cumperi pentru invatatoarea sau diriginta copilului tau? Dupa cum bine stii, doamnele profesoare sunt ceva mai pretentioase si nu le poti impresiona cu orice fleac. Asa ca ii poti lua un buchet frumos de flori naturale si o vaza draguta in care sa le tina ori la catedra de la scoala, ori acasa.
O alta idee ar fi sa puneti bani cu mai multi parinti de la scoala si sa-i cumparati un cadou mai valoros, care sa-l poarte si sa-i aminteasca de grupa pe care a pregatit-o: un lantisor de aur cu un medalion este alegerea cea mai potrivita.
Nici sa nu va dea prin cap sa mergeti la scoala cu plicul cu bani, pentru ca este un obicei foarte urat si nu este nici apreciat de persoana care trebuie sa-l primeasca. Denota lipsa de interes si de implicare in alegerea martisorului potrivit.
Pentru colegele de clasa, nu trebuie sa stai prea mult pe ganduri: niste martisoare simple sau un buchetel de floricele este suficient si va fi cu siguranta apreciat.
Cum spune si proverbul pana la urma, gestul conteaza si educatia pe care copilul a primit-o de la parintii lui.
Este foarte frumos sa faci cadouri si mici atentii simbolice cu ocazia zilelor de nastere, de nume sau cu ocazia sarbatorilor. Invata-ti copilul sa daruiasca inainte de a astepta de la ceilalti ceva in schimb.
De asemenea, pregateste cateva martisoare si pentru celelalte femei din viata copilului tau: bunicile, matusile sau verisoarele. Nu trebuie sa intri in panica si cheltui o avere pe martisoare. Simbolicul trifoi sau cosar sunt mici atentii care cu siguranta vor inveseli ziua oricarei femei care va fi recompensata cu unul din aceste daruri cu ocazia Martisorului.

Citeste si:  Bolnavii de cancer se pot trata gratuit in unitati medicale private

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.