fbpx

Mediafax: Carnea de vita, vinovata de incalzirea globala

Reducerea la jumatate a consumului zilnic de carne de vita în tarile dezvoltate ar putea ajuta la combaterea încalzirii globale, potrivit unui studiu realizat de cercetatorii australieni publicat, joi, în revista medicala britanica The Lancet, transmite AFP."Daca nu se actioneaza pentru a reduce volumul de gaze de sera emise de vite si daca populatia gobala va creste cu 40% pâna în 2050, consumul zilnic de carne de vita va trebui sa fie redus la 90 de grame de persoana pentru a limita emisiile în acest sector", au explicat cercetatorii. Mai multe pe www.mediafax.ro
Reducerea la jumatate a consumului zilnic de carne de vita în tarile dezvoltate ar putea ajuta la combaterea încalzirii globale, potrivit unui studiu realizat de cercetatorii australieni publicat, joi, în revista medicala britanica The Lancet, transmite AFP."Daca nu se actioneaza pentru a reduce volumul de gaze de sera emise de vite si daca populatia gobala va creste cu 40% pâna în 2050, consumul zilnic de carne de vita va trebui sa fie redus la 90 de grame de persoana pentru a limita emisiile în acest sector", au explicat cercetatorii. Mai multe pe www.mediafax.ro

Citeste si:  Varza, de-a dreptul miraculoasa
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.