Motive sforait

Nu este usor sa admiti faptul ca sforai. Si in timp ce aceasta problema nu te tine departe de un somn bun, poate sa il tina pe cel de langa tine treaz. De fapt, il poate innebuni pe celalalt.
Sforaitul se datoreaza unui numar de motive, printre care si probleme medicale. O metoda de tratare a problemei poate sa fie pastrarea narilor curate pe timpul noptii. Asta poate insemna ca trebuie folosite anumite solutii.
Primul lucru pe care trebuie sa il stii este sa identifici motivele din spatele acestei probleme. Odata ce faci asta, vei avea mai mult succes in gasirea unei modalitati de a elimina problema.
1. Identifica anumite motive pentru care sforai. Sforaitul apare atunci cand narile devin blocate. Acest lucru se poate intampla din diferite motive, incluzand congestia, alergiile, raceala, supraponderalitatea. Si consumul de alcool sau alte medicamente pot conduce la sforait.
2. Consulta un doctor pentru a descoperi exact cauza. Chiar daca in majoritatea cazurilor explicatia este una usoara, in altele cazuri poate indica o problema medicala mai serioasa care poate avea nevoie de tratament.
3. Scapa de congestie. Chiar daca determini ca sforaitul este cauzat de altceva, pastreaza caile nazale libere.
4. Controleaza-ti alergiile pentru a descreste sansele sforaitului.
5. Tine-ti sub control greutatea. Sa fii supraponderal este o alta cauza comuna pentru sforait.

Citeste si:  Este profitabil sa ai card de fidelitate? Potrivit Help Het, clientilor le-au revenit 800.000 euro in semestrul I din 2010

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.