Pastrati-va bronzul cu unt de cacao!

Pastrare bronz

Cum sa va pastrati bronzul obtinut in aceasta vara, chiar daca toamna si-a intrat in drepturi? Nimic, mai simplu. Folositi, untul de cacao sau crema corporala cu unt de cacao, un produs cosmetic cu efecte miraculoase asupra pielii. Ca regula generala, untul de cacao este recomandat spre utilizare ca lotiune pentru toate tipurile de piele, in toate anotimpurile. Vara, „valoarea” sa creste, gratie proprietatii de a fixa bronzul, de aceea se recomanda folosirea sa atat inainte, cat si dupa expunerea la soare.

Citeste si:  Emisiunea Cafeneaua sufletelor isi rasplateste telespectatorii cu concursul: Bioterapia la indemana ta

Stiati, de exemplu, ca aproape toate produsele pentru bronzat existente in comert contin extract de unt de cacao? Dar ca textura fina si proprietatile emoliente au facut din untul de cacao un ingredient frecvent utilizat in industria produselor cosmetice de uz general?

De unde vine insa aceasta materie prima atat de generoasa cu frumusetea pielii noastre? Untul de cacao este obtinut in urma presarii masei de cacao destinata fabricarii pudrei de cacao pentru consum. In stare bruta, arata ca o materie alb-crem, cu punct de topire de 37 de grade Celsius cu miros si cu gust specific, cremos. Untul de cacao are un punct de topire apropiat temperaturii corpului uman si se topeste imediat cand este aplicat pe piele.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.