Produse refrigerate

In ultimul timp, lumea prefera mancarea de tip fast-food sau produsele refrigerate. Despre produsele de tip fast-food am discutat indeung si am prezentat efectele lor negative asupra organismului nostru. In schimb, despre produsele refrigerate nu pream discutat si nu am prezentat efectele lor fie ele negative sau pozitive.
Produsele refrigerate sunt o solutie optima pentru persoanele ocupate, intrucat se prepara foarte rapid. Totusi, trebuie sa fiti atente la cateva mici detalii.
Inainte de a cumpara produse refrigerate trebuie sa le cunosti mai intai proprietatile pentru a sti daca sunt ceea ce tu iti doresti sau ce ai nevoie.
In primul rand trebuie sa tii cont de data valabilitatii. Este foarte importanta pentru sanatatea ta.
Mezelurile si produsele de pescarie se vor consuma in stare proaspata. Asa este cel mai indicat. Spre sfarsitul perioadei de valabilitate, produsele pot sa fie infestate cu germani, lucru deloc dorit.
In ceea ce priveste laptele pasteurizat rezista pana la 5 luni fara sa fie depozitat la rece. Desigilarea ambalajului declanseaza procesul de alterare. Produsele fermentate pot fi consumate si dupa data valabilitatii, insa, trebuie sa efectuati mai intai un test pentru a va asigura ca totul este in regula. Testul de care va vorbim consta in privit, mirosit si gustat.
Pentru sanatatea voastra este bine sa aveti grija ce anume consumati si in ce cantitati.

Citeste si:  GlaxoSmithKline (GSK) Romania - 10 ani de parteneriat cu HOSPICE Casa Sperantei si donatii de 1 milion de dolari pentru ingrijirea paliativa

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.