Redu stresul de Craciun

Craciunul este una dintre cele mai stresante perioade din intreg anul. Faptul ca ai de facut o gramada de chestii, cadourile s-au dovedit a fi mai scumpe decat te-ai asteptat initial, etc. Toate duc la asa zisul „stres de Craciun”.
Pentru multi dintre noi, banii sunt o adevarata problema, asa ca ar fi mai bine sa iti calculezi dinainte banii si sa iti stabilesti bugetul pentru cumparaturi.
In ceea ce priveste cadourile, nu te axa pe lucruri scumpe. Importanta este atentia si faptul ca te-ai gandit la acea persoana, si nu cadoul in sine. E spiritul Craciunului, asa ca totul e frumos.
Cumparaturile de Craciun nu trebuie sa le faci niciodata singura. E mai bine sa fii acompaniata de cineva pentru a putea sa te consulti.
Masa de Craciun este un moment important, de aceea trebuie sa fie reunita toata familia la masa. Chiar daca ai uitat anumite detalii sau daca nu ti-au iesit toate preparatele asa cum ti-ai dorit, nu te impacienta. E Craciunul si totul are un gust mai aparte. Important e sa fiti impreuna si sa va simtiti bine.
Relatii cu membrii familiei ar trebui sa fie cele mai bune in aceasta perioada a anului, intrucat e perioada iertarii, dupa cum se spune.
Pentru a ramane sanatoasa, ai grija sa nu faci excese. Consuma cu moderatie si odihneste-te suficient de mult. Un alt lucru extrem de important este sa faci cat mai multa miscare, pentru a consuma caloriile pe care le-ai consumat.

Citeste si:  Supermodelul Elle Macpherson isi mentine silueta cu o dieta 100% organica

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.