Renunta la tigari

Esti fumatoare inraita si nu stii cum sa renunti la tigari? Trebuie sa stii ca in primul rand trebuie sa ai niste motivatii puternice in spate pentru a putea porni la drum cu dreptul.
Renuntarea la fumat este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le poti face pentru sanatatea ta si o proba de vointa ce iti motiveaza intreaga existenta.
-Dupa ce tigarile nu vor mai exista „in peisaj”, vei trai mai mult si mai bine. Starea sanatatii tale se va imbunatati.
-Reintoarcerea la conditia de nefumatoare iti va reduce „sansele” de a face un atac de cord, un atac cerebral sau cancer.
-Daca esti insarcinata si renunti la fumat, vei avea si mai multe sanse de a aduce pe lume un copil sanatos.
-Oamenii alaturi de care locuiesti si traiesti, in special copiii, vor fi mai sanatosi – prin faptul ca te-ai lasat de fumat, ai pus punct si fumatului pasiv, la care erau supusi nefumatorii din preajma ta.
-Vei avea mai multi bani pe care sa ii cheltuiesti. Un considerent demn de luat in seama… Fa un calcul si vei vedea ce sume arunci saptamanal si lunar pentru intretinerea unui obicei care nu iti aduce nimic bun.

Citeste si:  Servicii gratuite de consiliere, reintegrare sociala si terapie integrativa pentru persoanele diagnosticate cu afectiuni oncologice din zona Bucuresti-Ilfov

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.