Sanatate in familie

Please select a featured image for your post

Majoritatea copiilor tineri se bucura sa faca activitati fizice. Copilaria este un moment ideal pentru a discuta cu ei despre beneficiile fitness-ului, miscarii si nutritiei bune. Ajutarea copiilor dezvolta atitudini pozitive pentru un stil de viata sanatos la o varsta frageda. Iata cateva moduri in care atat tu, cat si familia ta puteti trai sanatos.
1. Identifica tipurile de activitati fizice pe care familia ta le iubeste. Copiii si adultii ar trebui sa se implice in activitati fizice pentru 60 de minute in fiecare zi. Acest lucru este foarte important pentru copiii tineri si adolescenti, pentru a avea oase puternice si muschi.
2.Decide momentul in care familia va participa la activitati fizice. Dupa ce ai identificat acele activitati pe care familia le adora, alege una sau doua activitati la care sa participati in fiecare zi.
3. Determina telurile de fitness familiei si ai grija de ele.
4. Discuta despre importanta unei nutritii bune si obiceiuri sanatoase de alimentare. Copiii au nevoie ca adultii sa ii invete despre alimentele care sunt sanatoase.

Citeste si:  Simptomul si conflictul inconstient in psihoterapie

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.