Schizofrenie

Schizofrenia este una dintre cele mai complexe probleme de sanatate mintala. Implica probleme severe, cronice si dezechilibre ale creierului. Si, ceea ce era odata clasificata ca fiind o boala psihologica este acum clasificata ca o boala a creierului. Una dintre cele mai mari si mai deranjante caracteristici ale schizofreniei sunt accesele de furie.
Schizofrenia este o boala serioasa a creierului. Multi oameni cu schizofrenie sunt afectati foarte mult de simptomele ei.
Oamenii cu schizofrenie pot auzi voci pe care alti oameni nu le aud. Pot crede ca alti oameni incearca sa le faca rau. Uneori ei nu vorbesc coerent. Aceasta boala le face aproape imposibila pastrarea unui job sau sa aiba grija de ei.
Tratamentul specific pentru schizofrenie va fi determinat de medicul specialist, depinzand de varsta, de sanatatea per ansamblu, si de istoricul medical.
Masurile preventive pentru a reduce rata incidentei acestei boli sunt inca necunoscute in acest moment. Totusi, identificarea si intervenirea timpurie pot imbunatati calitatea vietii experimentate de persoane cu schizofrenie.

Citeste si:  Sanatatea mintala conteaza, ai grija de ea!

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.