Secrete pentru unghii frumoase

Secrete pentru maini frumoase

Purtati manusi de menaj atunci cand faceti treburile casnice! Detergentii si produsele de curatat sunt nocive pentru unghiile dumneavoastra. In plus, inainte de a va pune manusile de cauciuc, masati-va mainile si unghiile cu o creama hidratanta, pentru a le proteja suplimentar.
Nu taiati cuticulele! Rolul cuticulelor este acela de a proteja unghiile. Daca obisnuiti sa le taiati este posibil sa va expuneti unghia, existand si pericolul de sangerare. Cea mai sigura metoda de indepartare a cuticulelor este sa le impingeti usor catre baza, cu un betisor de bambus. De asemenea, seara, dupa ce aplicati crema hidratanta, puteti masa delicat zona cuticulelor cu o periuta de dinti – astfel veti elimina celulele moarte si veti evita ca pielea impinsa catre baza sa se intareasca si sa se crape.
Unghiile devin uneori fragile si neatragatoare in urma unui obicei nervos, destul de frecvent – acela de a ne manca unghiile. Acesta nu este doar daunator pentru unghii, ci si complet neigienic. Inainte de a incepe orice tratament de ingrijire a unghiilor, este recomandat sa scapati definitiv de obicei.


Citeste si:  Ce fac cand copilul meu ii hartuieste pe ceilalti copii?
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.