Sexul bebelusului

Daca in zilele noastre, tehnologia a avansat atat de mult si datorita metodelor noi aparute putem afla intr-o anumita perioada a sarcinii, care este sexul copilului, in vremea bunicelor noastre si a strabunicilor, viitorii parinti aflau de abia la momentul nasterii daca aveau o fetita sau un baietel.
Singurele metode prin care puteau descoperi sau intui care este sexul copilului erau miturile si semnele fizice sau din comportament ale gravidutei.
Cele mai cunoscute astfel de mituri se refera la forma burticii a gravidutei: se spune ca daca aceasta este tuguiata, mamica va da viata unui baietel; daca burtica are o forma rotunda, atunci va fi fetita. Lucru care se confirma si de tehnica moderna. Asa ca daca iti analizezi burtica in oglinda, iti va fi mai usor sa iti dai seama care va fi sexul viitorului bebelus.
Semne care dau de inteles ca vei avea o fetita:
1.Buzele incep sa se ingroase si sa fie foarte carnoase.
2.Daca tenul incepe sa ti se schimbe, sa-ti apara pete sau pistrui.
3.Daca ai pofte de ciocolata si struguri.
4.Daca ai manca intr-una dulciuri.
5.Daca ai greturi, mai ales in prima parte a zilei.
Semne care dau de inteles ca vei avea un baietel:
1.Daca nasul se umfla si devine mai lat.
2.Daca pe perioada sarcinii tenul tau nu se modifica si este foarte curat si luminat.
3.Daca se depaseste termenul la care trebuie sa nasti.
4.Daca ai pofte de fructe exotice, citrice si simti ca iti este tot timpul foame.
5.Daca ai manca numai alimente sarate.
Un alt semn care poate indica sexul bebelusului este forma si culoarea mameloanelor: daca este fetita, acestea vor fi mari si maronii; daca este baiat vor fi foarte inchise la culoare si foarte mici.
Revenind la tehnica moderna, cu ajutorul ecografiilor 3D si 4D puteti determina dupa cateva saptamani de sarcina care este sexul viitorului copil.
Pentru ca trebuie sa fii o mamica responsabila, iti recomandam sa mergi la controale cat mai des si sa-ti faci toate analizele necesare, pentru a te aisgura ca micutul din pantecele tau este in afara oricarui pericol.

Citeste si:  Primul vaccin impotriva cancerului la creier, aprobat in Elvetia

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.