Sfaturi pentru femei-moderne pentru o sanatate de fier

Femeie moderna sanatoasa si fericita

4.Mananca fructe
Frcutele contin vitamine fara de care organismul nu ar putea face fata tuturor factorilor de risc din mediul inconjurator. Mizeaza pe portocale, deoarece au continut bogat de vitamina C, kiwi, struguri, pepene si cirese.

5.Mergi la sala sau fa sport
Cunosc foarte multe persoane care desi nu merg la sala, fac miscare in fiecare zi. Fie ca alearga, fie ca se plimba cu bicicleta, rolele sau fac pur si simplu gimnastica la ei acasa, acest lucru nu poate sa aduca decat beneficii si avantaje pe termen lung.
Yoga sau meditatia este si ea o modalitate de a te relaxa, de a scapa de griji si de a trai sanatos si armonios. Nu trebuie sa devii maestru in tainele yoga, trebuie doar sa incerci sa aduci echilibru si bucurie in viata ta, cu un minim de efort..mental. Gandeste-te ca tot ce faci, faci pentru tine..pentru sanatatea ta si implinirea ta.
Sanatatea este importanta, la fel si stilul de viata pe care il avem. Cu cat suntem mai constiinciosi si mai responsabili de faptele noastre, cu atat mai mult vom avea de castigat de la viata.


Citeste si:  Cum se prepara un gratar sanatos
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.