Sfaturi pentru mamici

Unul dintre cele mai grozave lucruri care se intampla in viata unei femei este acela ca poate da nastere unei fiinte. Acesta este un sentiment de mandrie, de implinire, de fericire deplina. Viata unei femei se schimba complet cu ajungerea unui copil. Sfaturile pe care noi vi le dam sunt pentru proaspetele mamici:
– Toate noile mamici au nevoie sa tina minte ca sa fii mamica este ceva ce vine natural la o femeie, dupa un anumit timp.
– Una dintre cele mai rele probleme pe care o mamica proaspata le intampina sunt orele de somn ale bebelusului. Incearca sa te odihnesti si tu atunci cand o face el.
– Pentru a avea grija necesara de copilul tau, trebuie sa ai in primul rand grija de tine. Este bine sa il transformi pe copilul tau in prioritatea ta, dar nu ar trebui sa te neglijezi nici pe tine.
– Stai intotdeauna jos atunci cand iti hranesti copilul cu lapte de la san.
– Sa ai grija de un copil nu este responsabilitatea numai unei singure persoane. Implica-l si pe partenerul tau.
– Adu-ti aminte ca in timpul primelor luni de viata, bebelusul este dependent de laptele de la san. Prin urmare, este necesar sa mananci o dieta echilibrata si sa stai deoparte de tot ce ar putea sa fie daunator pentru el.
– Nu iti forta niciodata copilul sa urmeze un anume program. Mai degraba ar trebuie sa te adaptezi tu la modul lui de viata si sa ii dai sa manance numai atunci cand cere el, cand ii este foame. Nu il forta sa manance ceva ce nu vrea sau cand nu vrea.

Citeste si:  Eliberarea tensiunilor din picioare

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.