Sfaturi pentru proaspetele mamici

Toate noile mamici trebuie sa tina minte in primul rand ca fiind o mama este ceva care vine natural pentru o femeie, dupa o anumita perioada. Nu se asteapta nimeni ca tu sa fii perfecta la acest lucru, dar este un lucru care se invata in timp.
Una din cele mai rele probleme pe care o proaspata mamica le experimenteaza este faptul ca micutul copil nu doarme foarte mult, in special noaptea.
Pentru a avea grija de copilul tau, trebuie sa ai in primul rand grija de tine. In acelasi timp, adu-ti aminte ca trebuie sa il inveti ca trebuie sa suga lapte de la ambii sani. Intotdeauna trebuie sa stai jos atunci cand iti hranesti copilul de la san.
Avand grija de un copil nu a fost niciodata menit sa fie responsabilitatea unei singure persoane. Asa ca, cere ajutorul sotului tau sau rudelor tale apropiate. Adu-ti aminte ca trebuie sa te bucuri de fiecare moment in care esti mamica.
In primele luni de viata, copilul tau va fi dependent de laptele de la san.
Nu iti forta niciodata copilul sa urmeze anumite reguli stricte. Va fi mai confortabil pentru copilul tau sa se simta liber.

Citeste si:  Programul de refacere - obligatoriu dupa perioade de suprasolicitare

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.