Telefonul mobil dauneaza grav sanatatii

Telefonul mobil este suspectat ca ar cauza diverse probleme cum ar fi: migrenele, golurile de memorie, tumorile cerebrale si chiar Alzheimer.
Kitul pentru maini libere nu rezolva toate problemele. De aceea, anumite precautii sunt necesare:
-Limitarea timpului si a frecventei de utilizare. In principiu, telefonul mobil nu a fost creat ca sa ne povestim viata, ci a fost creat pentru urgente.
-Exista anumite categorii de persoane care ar trebui sa evite folosirea lui: femeile insarcinate, bebelusii, copiii, persoanele foarte in varsta.
-Evita sa folosesti telefonul intr-un loc inchis (masina, aeroport, gara, casa) deoarece undele se vor lovi de pereti si se vor intoarce la tine ca un bumerang, multiplicand astfel riscurile.
-Nu ai voie sa folosesti telefonul atunci cand conduci deoarece este dovedit faptul ca riscurile de accident sunt multiplicate de 5 ori, la o alcoolemie de 0.5 g!
Microundele pot provoca mini-scantei, de aceea este interzis sa folosesti mobilul in locurile cu probabilitate mare de incendiu (benzinarie, fabrici).
Ele pot sa interfereze cu materialele electronice (calculatoare, sisteme de ghidare radio). De aceea ele sunt interzise in avion.
Aceeasi problema exista si cu materialele medicale (pompe de insulina, aparate pentru respiratia artificiala sau pentru hemodializa), de aici si interzicerea telefonului mobil in spitale si clinici.

Citeste si:  Secretele siluetei lui Charlize Theron: sportul si o alimentatie echilibrata!

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.