Terapii interesante

… cercetatorii japonezi au descoperit ca 30 de minute de sarut continuu sunt indeajuns pentru a reduce reactia alergica la polen. Sarutul relaxeaza corpul, ceea ce face ca productia de histamina sa se reduca, substanta care este eliberata ca reactie la alergeni. Rezultatele indica pentru prima data ca sarutul poate alina reactiile alergice, ceea ce nu se poate spune si despre cele 30 de minute de imbratisari. Se pare ca cercetatorii au gasit aceleasi rezultate pozitive ale sarutului prelungit si in cazuri de dermatita, boala de piele declansata tot in urma unor alergii.

Citeste si:  Gwyneth Paltrow se mentine in forma cu ajutorul regimului macrobiotic

… cafeaua mareste atentia, activitatea intelectuala si este recomandata pentru a reduce somnolenta. Contine antioxidanti care pot ajuta in prevenirea bolilor de inima si a cancerului. Studiile realizate de catre cercetatorii americani, arata ca riscul de aparitie a bolii Parkinson scade cu 80 % la persoanele care beau cafea in mod regulat. Consumatorii a doua cani de cafea zilnic reduc cu 25 % posibilitatea unui cancer de colon, cu 80 % incidenta cirozei hepatice si cu 50 % aparitia pietrelor la rinichi. Are rol pozitiv si in tratarea reactiilor alergice, reducand concentratia histaminelor, substantele care determina organismul sa reactioneze la factorii alergeni.

Citeste si:  CNALZ 2011 - Conferinta Nationala Alzheimer 2011

… acupunctura reechilibreaza energetic organismul uman prin redistributia energiei interne. Terapia se adreseaza numai anumitor categorii de boli si numai anumitor stadii ale bolii. Atunci cand este bine ales acest tip de tratament ( ca indicatie si stadiu al bolii ) rezultatele terapiei pot fi foarte bune. Intepaturile nu sunt deloc dureroase, iar urme post-intepatura nu exista. In China si Japonia, acupunctura este considerata o adevarata arta a vindecarii.

Citeste si:  Ce stii despre viata sexuala a copilului tau?

… exista terapia cu vocale? Da! Exista! Un austriac a descoperit aceasta metoda, prin care se poate trata depresia. Savantul a observat ca anumite sunete produc bebelusilor diverse stari: bucurie, fericire, tristete. Experimentand pe propria persoana, austriacul s-a vindecat complet de depresie. Metoda de utilizare a vocalelor A, E, I , O , U este simpla, eficienta si fara nici un fel de complicatii sau efecte adverse.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.