Tratare acnee cu zinc

Elementele variate din corpul nostru ne ajuta sa conservam o balanta a functiilor corpului nostru. Pentru a trata acneea cu zinc este important sa luam suplimente santoase precum si mancaruri bogate in vitamine. Problemele pielii ne pot da dureri e cap, totusi pare ca exista cateva remedii care pot ameliora disconfortul si de asemenea durerile pe care acestea le pot produce. Invata mai multa despre beneficiile sanatoase ale acestui ingredient si efectul care te ajuta sa tratezi acneea cu zinc.
In ciuda puterii distrugatoare a puterii acneei, principalele simptome pot fi minimizate si problemele pielii pot fi combatute cu tratamentele corespunzatoare. Intr-adevar, suplimentele si vitaminele servesc ca cel mai bun mijloc de restaurare a sanatatii .
Mai mult decat atat, exista si alti factori care pot fi considerati ca avand un rol crucial in mentinerea unui look frumos. Unele din principalele surse de zinc care pot fi incluse in dieta zilnica sunt: nucile, semintele de dovleac si carnea. Mai mult decat atat, din moment ce numai o cantitate mica de zinc poate fi absorbita de organism si exista nevoie pentru mai mult, vei gasi o gama larga de produse care sunt bogate in zinc.
Productia nepotrivita de hormoni pot conduce cu usurinta la acnee.
Acneea poate fi de asemenea un rezultat direct al productiei nepotrivite a colagenului.
Prin urmare, este recomandat sa consumam mancaruri bogate in zinc sau sa luam suplimente sanatoase care asigura necesarul de vitamine pentru organismul nostru.
Tratarea cosurilor este de asemenea esentiala pentru a preveni agravarea acneei.
Asemanator cu alte antibiotice, zincul poat de asemenea sa elimine bacteria atat din adancime cat si de la suprafata pielii.

Citeste si:  Tasaturile comportamentale sunt inscrise in ADN-ul copilului

2 Comentarii
  1. Nnu am incercat zinc, e prima data cand am auzit de asa ceva. Va pot zici din experienta mea ca singurele produse cu care am reusit sa ma vindec de acnee, cosuri si puncte negre au fost pe baza de creme cu ulei 100% pur din arbore de ceai-tea tree. Pe mine m-au vindecat de acnee si le recomand.

  2. am uitat sa scriu ca produse, adica cremele pe baza de ulei 100% pur din arbore de ceai-tea tree cu care m-am vindecat de cosuri si puncte negre sunt de la THursday Plantation. PUP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.