Tratarea simptomelor menopauzei

Menopauza este o parte naturala din viata oricarei femei, si simptomele ei sunt aproape imposibil de ignorat. Din fericire, exista metode de tratament naturale care pot fi folosite de femei care se pregatesc sa intre la menopauza.
Unul din primele lucruri care pot fi facute pentru a ameliora simptomele menopauzei este schimbarea dietei. Se va pune accentul mai mult pe fructe, legume, grasimi sanatoase, si proteinele bune. De exemplu, potasiul din fructe precum banane si portocale vor reduce nivelul de sodiu, care va reduce retentia de apa. Pentru ca multe dintre simptomele menopauzei sunt acuzate de nivelul scazut de estrogen, se vor consuma mancaruri care contin in mod natural estrogen precum soia, floarea-soarelui si seminte de dovleac, mazare, toate acestea fiind necesare in dieta de zi cu zi.
Din moment ce trebuie crescut cantitatea de mancare sanatoasa, mancarurile mai putin sanatoase si daunatoare ar trebui sa fie evitate.
Un alt mod de a evita bufeurile de caldura este luarea de suplimente de vitamina E. Vitamina E ajuta de asemenea la transpiratia pe timp de noapte.
Exercitiile fizice sunt cheia mentinerii unei sanatati bune, asigurand circulatia corecta, si mentinand functiile eficiente ale corpului. Exercitiile fizice lupta de asemenea impotriva osteoporozei, o boala comuna la femeile care au intrat deja la menopauza.
Cheia invingerii simptomelor menopauzei sunt tratamentele naturiste. O sanatate de fier se tine cu o dieta bine ancorata in legume, fructe si cereale impreuna cu sumplimente nutritive de vitamine si exercitii regulate.

Citeste si:  Doctor, cantareata sau printesa

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.