Tumori pe creier

Atunci cand durerile de cap incep sa se inrautateasca sau nu dispar oricate pastile sau analgezice ai lua, este normal sa te intrebi daca nu cumva aceste dureri de cap pot fi simptoma a ceva mai serios, precum o tumoare pe creier. Durerile de cap pot fi o simptoma a tumorilor pe creier.
In primul rand, este important sa stii ca tumorile pe creier nu sunt ceva foarte comun. In timp ce studiile arata faptul ca din ce in ce mai multi oameni sunt diagnosticati cu tumoare pe creier, ramane totusi un fapt care nu se intampla atat de des. Durerile cronice de cap sunt relationate cel mai probabil cu altele, probleme mai putin serioase precum migrene, alergii sau probleme de vedere comune care necesita ochelari sau lentile de contact. De asemenea durerile de cap pot fi o simptoma si a faptului ca se necesita schimbarea dioptriilor.
In mod surprinzator, durerile de cap nu sunt prima simptoma pe care o persoana o experimenteaza daca are dureri de cap. Alte simptome, precum schimbari in vedere, in auz, slabirea bratelor si a picioarelor, sunt de obicei cele care apar primele.

Citeste si:  Remedii pentru a scapa de mahmureala dupa o noapte de chef

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.