Uniforme copii

Uniformele sunt un standard in anumite scoli si chiar gradinite. Uniformele includ de obicei o culoare specifica si pot include palarii sau pantofiori de asemenea. Oamenii care poarta uniforme sunt foarte asemanatori in aparenta unii cu ceilalti.
Uniformele sunt folositoare in reducerea efectelor diferentelor de clasa sociala. Intr-o situatie in care unii elevi au mai multi bani decat altii, unii indivizi pot purta haine mais cumpe decat colegii lor. Acest lucru reduce simtule colegialitatii intre elevi, asa ca anumite scoli cer uniforme. Uniformele pot reduce de asemenea si furturile pentru ca nu este asa evident care elev are obiecte mai pretioase.
Uniformele reduc formarea gastilor si a altor organizatii nedorite intr-o institutie. Intr-o scoala fara uniforme, un grup de elevi ar putea decide sa poarta fuste rosii care sa reprezinte culoare gastii, de exemplu. Culorile gastilor si insignele pot fi de asemenea o problema in alte institutii, precum inchisoarea. Uniformele sunt folosirea si in reducerea violentelo.
Intrusii sunt mai usor de recunoscut atunci cand oamenii poarta uniforme.

Citeste si:  Despre produsele refrigerate

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.