Viata dupa nasterea copilului

Indiferent de cat de obositoare au fost cele noua luni de sarcina, fiecare secunda de durere pare sa fi meritat acum ca iti poti tine copilul in braye. Ce sentiment unic si special, ce pare ca nu va fi uitat niciodata.
Ne-am gandit sa te ajutam sa adaptezi la noul tau stil de viata odata cu micutul tau.
Poate ca va lua ceva timp pana ce copilul tau va incepe sa arate ca un ingeras sau asa cum ti l-ai inchipuit tu. Copilul tau va fi nascut cu talente, insa tu trebuie sa afli ce stie sa faca. Descopera fiecare detaliu despre copiii tai.
Ai asteptat aceste zile de foarte mult timp si este posibil sa fii deprimata. Aceasta se numeste depresia postnatala. Si tu si copilul este posibil sa aveti ceva probleme dupa nastere. Nu te panica. Este ceva normal.
Daca te-ai decis sa iti alaptezi copilul la san, trebuie sa stii ca ai ales varianta cea mai buna si cea mai sanatoasa. Intereseaza-te cum trebuie sa o faci pentru a fii si tu si copilul in siguranta. Exista anumite reguli si sfaturi de igiena extrem de importante care trebuie sa respectate.
Stii bine ca un copil iti va schimba viata in intregime, insa trebuie sa accepti toate aceste schimbari, intrucat fac parte din tine acum.
Accepta-ti copilul cu bune si cu rele, incearca sa ai cat mai multa rabdare cu el, dar si cu tine.
Trebuie sa treci peste acea perioada de depresie care se instaleaza in viata ta dupa nasterea copilului. Trebuie sa iti gasesti locul si acela este langa copilul tau.

Citeste si:  Ciocolata stimuleaza creierul si inima de patru ori mai mult decat sarutul!

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.