Cand stii ca a venitul momentul unei cofuri pentru par scurt

Daca iti doresti de mult timp sa adopti o frizura radicala, care sa te scuteasca de povara spalatului si uscatului cu orele, insa nu stii daca este pentru tine o asemenea manevra, gandeste-te daca indeplinesti urmatoarele criterii:

– Ai trasaturi delicate. Orice fata cu gura micuta si nas carn poate fi sigura ca orice tunsori pentru par scurt se se vor potrivi excelent.

Citeste si:  Cum tinem in frau transpiratia excesiva?

– Esti constienta ca va trebuie sa te tunzi des. In cazul unei coafuri pentru par scurt, mentinerea liniei presupune niste sacrificii, fiind posibil sa fii nevoita sa ajungi la stilist o data la 4-6 saptamani. De asemenea, daca ai optat pentru o frizura complicata, nu uita ca va trebui sa va aplicati produsele cosmetice recomandate in fiecare dimineata.

Citeste si:  Carceii musculari

– Vrei sa pari increzatoare in propriile puteri. Dupa ce se tund, femeile isi schimba, in general, atitudinea. Este ca si cum, odata ce ai scapat de parul acela lung care-ti asigura feminitatea, arati ca nu asta era prioritatea ta.

– Te plictisesti repede. Un mare avantaj al acestori tunsori pe par scurt este ca permit schimbarea frecventa a liniei si a culorii. Cum te-ai saturat, tunzi suvitele crescute si esti ca noua, gata sa experimentezi cu alte texturi.

Citeste si:  Ce este menopauza?

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.