Ce culori se asorteaza cu albastru

Please select a featured image for your post

Desi ceea ce vedem de cativa ani buni pe podiumuri ne incurajeaza sa nu mai respectam niciun fel de reguli, inclusiv cele ce privesc asortarea culorilor, cele mai multe femei se uita in oglinda inainte de a iesi din casa si vor sa vada o prezenta placuta, care sa nu striveasca nervii optici ai celor cu care vor intra in contact in ziua respectiva. Acest aspect poate fi considerat, desigur, si o chestiune de gust sau chiar personalitate.

Citeste si:  Ce este menopauza?

Albastrul este una dinte culoarile primare, preferata de multi dintre noi, ce simbolizeaza incredere, demnitate, inteligenta, autoritate sau infinit. Aceasta culoare se va asorta intotdeauna de minune cu alb sau negru (culori neutre), putand crea o combinatie placuta si cu verde sau violet ( culori similare albastrului) daca alegi un albastu inchis. Daca vrei insa sa scoti in evidenta albstrul il poti combina si cu portocaliu, culoare sa complementara.

Citeste si:  Metode de crestere rapida a parului

E bine totusi, ca atunci cand ne alegem tinutele, sa nu uitam de regula celor trei culori, adica sa nu combinam mai mult de 3 culori


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.