Cinci lucruri pe care trebuie sa le stii despre cunilingus

Daca esti capabil sa efectuezi un cunilingus de calitate , cresc sansele ca partenera ta sa aiba orgasm mult mai rapid. Femeile iubesc sexul oral si pentru multe dintre ele e singura modalitate prin care pot avea orgasm. Iata cateva informatii importante despre cunilingus:

Cunilingus-ul e cea mai rapida cale prin care femeia poate avea orgasm. Multe femei nu experimenteaza orgasmul prin penetrare, ci prin stimulare orala a clitorisului.

Citeste si:  Ciorba de vacuta

Preludiul este necesar pentru o partida de sex oral reusita si barbatii nu trebuie sa „atace” clitorisul din prima. Fie ca iti folosesti limba sau mainile nu trebuie sa aplici presiune prea mare pe clitoris imediat fiindca s-ar putea sa nu-I placa. Inainte de a te avanta in practica cunilingus-ului, fii sigur ca ai unghiile taiate si aplica pe maini lubrifiant.

Citeste si:  Dializa

Nu doar cu buzele si limba o poti excita. Degetele iti sunt de mare folos dar si alte parti ale corpului. Nasul, barbia, obrajii sau chiar varful penisului pot crea senzatii tari daca ating clitorisul si zona din jur. Daca limba iti oboseste, continua cu un mic vibrator pentru stimulare externa sau cu un dildo pe care il poti introduce in vagin.

Unele femeie pot avea un gust neplacut dar asta nu se datoreaza unor standarde scazute de igiena. Alimentatia poate influenta gustul sau mirosul unui vagin sau diversele secretii „de dragoste” pe care le declanseaza pe masura ce se excita.

Citeste si:  Ce este masajul de relaxare ?

Infectii genitale sau boli cu transmitere sexuala se pot contracta prin cunilingus. In timpul menstruatiei, creste riscul de transamitere a HIV daca femeia este HIV pozitiv.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.