Cum sa sporesti intensitatea actului sexual

Intr-o relatie normala, sanatoasa, actul sexual vine ca o completare a sentimentelor, nicidecum ca o implinire a acestora, asa cum cred multi dintre noi.
Daca pornim de la aceasta premiza, riscam sa avem parte de multe relatii esuate si de destule dezamagiri care sa ne marcheze existenta si viitoarele relatii.

Oamenii trebuie sa foloseasca actul sexual ca un instrument de comunicare intima cu partenerul, in care principiul „reciprocitatii” trebuie sa functioneze, pentru a va putea bucura amandoi de placere, atat fizica, cat si psihica.

Citeste si:  Efectele negative ale ceaiului verde

Pentru a intensifica actul sexual, trebuie sa invatam sa ne bucuram de micile placeri pe care ni le ofera partenerul, dar si sa oferim la randul nostru, in aceeasi masura,
Invatati sa comunicati afectiv cu persoana iubita si explorati noi tehnici care sa va faca sa ajungeti pe culmile extazului.

De asemenea, energia sexuala dintre voi doi poate fi intensificata de micile ajutoare, la care femeile pot apela: desuuri sexy, masaj, afrodisiace, o atmosfera mai romantica, etc.

Citeste si:  Ce coafuri de mireasa s-au purtat in anul 2012?

Incearca sa iti asculti instinctele si sa experimentezi. Nimeni nu s-a nascut invatat, insa daca ai incredere in tine si in partener, experienta sexuala poate fi una extraordinara si poate mentine o relatie pe termen lung.

Pe principiul „Make love, not war” trebuie sa decurga relatia voastra. Micile certuri si neintelegeri nu au intotdeauna un final fericit, asa ca o atitudine negativa si pusa pe harta nu se transforma intotdeauna intr-una senzuala, erotica.

Citeste si:  Ce este cervixul

Atitudinea optimista si compromisul va ajuta sa pretuiti mai mult timpul petrecut impreuna si sa va consolidati relatia.

Legatura fizica dintre doua persoane poate creste afectivitatea partenerilor si duce in timp la intarirea legaturii emotionale.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.