Cum se face glazura de ciocolata?

Please select a featured image for your post

Daca avem glazura de zahar, e foarte simplu de invatat cum se face glazura de ciocolata. La 100 g de ciocolata, ne trebuie 100 g de glazura de zahar. Ciocolata o taiem marunt si o dizolvam intr-o craticioara in apa calda. Turnam peste ea glazura de zahar , apoi le amestecam, scufundand vasul in altul cu apa clocotita, luat de pe foc. Cand pasta devine omogena, o turnam peste ceea ce avem de glazurat.

Citeste si:  Fructele de zmeura

Cum se face glazura de ciocolata fara sa avem glazura de zahar? La 100 g de ciocolata, ne trebuie 100 g de zahar pudra. Ciocolata o taiem marunt si o punem intr-un vas, cu o lingura de apa. Vasul il punem in altul cu apa clocotita. Separat, frecam zaharul pudra cu doua linguri de apa rece. Amestecam compozitia cu ciocolata topita, intr-un vas tinut in apa clocotita. Cand obtinem o pasta uniforma, o turnam, calda, peste blatul de tort sau prajitura si asteptam sa se raceasca sis a devina crusta.

Citeste si:  Vacante de vis pentru cupluri, in Europa

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.