fbpx

Cum se prepara icrele de crap?

Please select a featured image for your post

Icrele nu se prepara toate chiar la fel, ci in functie de pestele de la care provin. Iata cum se prepara icrele de crap. La 100 g icre folosim 75 ml ulei. Ne mai trebuie paine alba, sare, lamiae si, preferabil, ceapa si masline.

Spalam icrele, le curatam de pielita si scrugem bine apa. In cazul
icrelor de crap , ne trebuie un castronas sau o farfurie de tabla in care sa le punem, deasupra unei cratite cu apa fierbinte. Le saram. Le frecam cu o lingura de lemn pana vor capata culoarea rosiatica. Punem la inmuiat in apa miezul unei felii de franzela, il stoarcem si il amestecam cu icrele. Turnam ulei, cate putin, si amestecam. Turnam si zeama de lamiae, dupa gust. Tocam marunt o ceapa mica si o amestecam cu icrele. Le punem pe farfurie si le ornam cu feliute de masline.

Citeste si:  Parmezanul
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.