De unde pornim cand ne alegem pantofii de mireasa

Poate cea mai dificila alegere de facut in cazul unei mirese, este aceea a pantofilor. Trebuie sa se potriveasca cu rochia, trebuie sa aiba o forma care sa ne avantajeze laba piciorului – in cazul in care purtam marimi mari, de exemplu – dar trebuie musai sa fie si confortabile, sa nu ne trezim vinete la fata, exact in ziua cea mare, din cauza durerilor.

Este bine de stiut ca cele care nu si-au facut o indeletnicire din a purta tocuri si nu se simt in largul lor la inaltime, pot opta pentru o pereche de tocuri de dimensiuni mici. Desi este de preferat ca tocurile sa fie cat mai inalte, peste aceasta conditie se poate trece, fara sa afecteze imaginea de ansamblu. Este de preferat sa te simti bine in pielea ta la propria-ti nunta, decat sa faci fiecare pas de parca ai avea un morcov in fund, pentru ca in felul acesta, eleganta rochiei si a intregului context festiv, va fi diminuata la maxim, transormandu-se in ridicol.

Citeste si:  Vitaminele din pere

Daca ai talpa piciorului mare, fereste-te de pantofii cu toc ascutit. De fapt, pantofii cu toc prea ascutit sunt de prost gust in combinatie cu o rochie de mireasa lunga, indiferent de dimensiunea pe care o ai la pantofi. Sunt de preferat pantofii cu forme clasice, cu bot subtire, insa nu alungit, sau rotunjit.
In cazul in care nu alegi o rochie foarte simpla, fara sa fie incarcata nici macar de imprimeul natural al dantelei, atunci pantofii de mireasa trebuie sa nu aiba niciun fel de brizbrizuri. Funditele, pietricelele, varfurile decupate sunt interzise, daca nu-ti doresti o combinatie de prost gust si neadecvata.

Citeste si:  Pozitii sexuale pentru revigorarea vietii de cuplu

Pentru o pereche de pantofi eleganti, potriviti cu rochia si coafura, dar si comozi, cel mai indicat este sa mergem si sa-i facem pe comanda. Sunt o serie de amanunte pe care doar un designer de pantofi le poate aprecia, si doar niste pantofi realizati in atelier, special pentru noi, pot aduce maximul de confort pe care ni-l dorim.

Citeste si:  Cum se pun pepenii la murat?

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.